Oneline users : آموزش ششم http://s5.picofile.com/file/8122953034/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85_%D9%88_%D9%85%D9%82%D8%AA%D8%B6%DB%8C%D8%A7%D8%AA_%E2%81%AD%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA_%D8%A7%D9%88%D9%84_docx_1.pdf.html

کد بارش ستاره آموزش ششم آموزش ششم



آموزش ششم
نويسندگان

مزرع باغ فلک دیدم و داس مه نو 

  یادم از کشته خویش آمدو هنگام درو

خدایا تو را به رحمانیتت ، طاعات روزه دارانت را قبول و مغفرتت را شامل گردان

« آمین »


برچسب‌ها: مناسبت ها
دوشنبه ٦ امرداد ۱۳٩۳ .:. ٧:۱٦ ‎ب.ظ .:. احمد خیاط زاده

تاریخچه همبر گر


بازرگانی آلمانی در خلال سفری به آسیا در اوایل دهه1800 متوجه شد که ترک های تاتار گوشتهای خود را برای نگهداری در زیر زین اسب هایشان نرم می کنند.حرکت اسب باعث وارد آمدن ضرباتی به گوشت ها و در نتیجه نرم شدن و خرد شدن آن ها می شد.سپس تاتار ها گوشت ها را از زین اسب ها خارج و پس از ادویه زدن آن هارا مصرف می کنند.ایده گوشت ضربه دیده راهش را به زادگاه آن بازرگان یعنی هامبورگ باز کرد که در آنجا آشپز ها به کباب کردن گوشت ها ونام نهادن برآن ها  به عنوان گوشت هامبورگی روی آوردند.بعد از آن مهاجران آلمانی دستور العمل پخت گوشت به این شیوه را به ایالات متحده آمریکا ارسال کردند.پس از زمانی کوتاه واژه همبرگر روی صورت غذای یک رستوران در نیویورکدر سال 1834 برای اولین بار پدیدار شد .ولی هیچگونه دستور العملی برای طبخ آن وجود نداشت.اولین اشاره به استیک همبرگری (گوشت استیک)در سال 1884 در نشریه بوستون ایونینگ مشاهده شد .افتخار تولید اولین همبرگر امروزی به چارلی ناگرین از جزایر هن غربی(سیمور)اختصاص دارد.ناگرین در سال 1885 همبرگرآمریکایی را در نمایشگاه ییلاقی سرباز مخصوص باری و تفریحات در سیمور به مردم معرفی کرد.اولین وعده گوشت چرخ کرده به صورت گرد(همبرگری)به شکلی که امروز می شناسیم در سال 1904 در نمایشگاه جهانی سنت لوییس ارائه شد.ولی سال های بعد یعنی در سال 1921 بود که آشپزی مبتکر اهل ویرجینیا بنام والت اندر سون مفهوم اصلی همبرگر رستورانی را ارائه کرد. او (بیلی اینگرام)سرمایه دار را متقاعد کردکه700 دلار برای ایجاد و برپایی رستوران های زنجیره ای وایت کسل همبرگر سرمایه گذاری کند.آن ایده ها با موفقییتی سریع مواجه شد.

 

منبع: مجله دنیای جدول نوجوانان  


برچسب‌ها: مطالب علمی
یکشنبه ٥ امرداد ۱۳٩۳ .:. ۱٢:٠۱ ‎ق.ظ .:. احمد خیاط زاده

به خاطر مغزتان تخم مرغ بخورید


تخم مرغ باعث تولید انتقال دهنده های عصبی مثل دوپامین،نورو پینفیرین و ایپینفیرین می شود.  این انتقال دهنده ها خلق و خوی تان را بهتر می کنند ،سطح هوشیاری تان را بالا می برند و انرژی تان را هم افزایش می دهند .تخم مرغ همچنین حاوی ترکیباتی است که عملکرد سلول هایتان را بهبود می بخشد . فقط یادتان باشد به اندازه بخورید!

مرغ هایی که در مراتع تغذیه می کنند نسبت به سایر مرغ ها ،تخم هایی با یک سوم کلسترول کمتر و شش برابر ویتامین D بیشتر تولید می کنند ! ویتامین D بیشتر افزایش دهنده قدرت سیستم ایمنی بدن به خصوص در فصول سرد سال است . مقدار اسید های چرب امگا3 مفید برای قلب و مغز در تخم مرغ های پرورش یافته در دل طبیعت ،دو برابر بیشتر از سایر تخم مرغ هاست .

 

منبع: مجله دنیای جدول نو جوانان


برچسب‌ها:
چهارشنبه ۱ امرداد ۱۳٩۳ .:. ۱٠:٥٤ ‎ب.ظ .:. احمد خیاط زاده
درباره وبلاگ

به نام خدا احمدخیاط زاده آموزگاردروس ریاضی ، هدیه ، مطالعات ، فناوری و هنر پایه ششم دبســتان شیخ طوسی مشگین شهر هستم.داور منطقه ای و استانی جشنواره های برتر تدریس و جابر بن حیان و مدرس ریاضی و قرآن پایه ششم دوره های ضمن خدمت آموزش و پرورش منطقه مشـگین شرقی می باشم . نظرات سازنده دوستان برایم ارزشمند بوده و باعث دلگرمی و بهتر شدن وبلاگ خواهدبود. « کپی برداری از مطالب وبلاگ با اهدای صلوات بر محمد وآل محمد (ص) مجاز است.»
موضوعات وب